Wenkbrauwen

Powderbrows

Poedertechniek, ook wel powderbrows genoemd, geeft meer een make-up look maar kan ook heel subtiel gezet worden! Opstaan zonder (make-up)zorgen! Je wenkbrauwen altijd perfect in shape en geen risico’s van doorlopen of uitvegen van je make-up.  Spreekt dit u aan dan is permanente make-up voor uw wenkbrauwen een goed idee. De (semi)permanente make-up blijft 2 tot 3 jaar zitten en vervaagt langzaam. Bij Permanent Beauty kunt u jaarlijks, 1,5 jaarlijks of iedere twee jaar de wenkbrauwen laten opfrissen. Komt u na een jaar voor het opfrissen dan is dat voordeliger dan na 1,5 of 2 jaar. De nabehandeling (inbegrepen) is na 6-8 weken. Deze zorgt ervoor dat plekjes die nog niet helemaal goed gepakt zijn nogmaals worden gepigmenteerd. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat.  De kleur stemmen we goed met u af en is afhankelijk van uw huid, de kleur van uw ogen en haar.

217663985_555704835795729_1482711565431609906_n
Video afspelen
tarieven microblading bij permanent beauty Hoofddorp
Video afspelen

Microblading

Bij microblading gebruikt de specialist een speciale pen met daarin ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in de inkt gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging in de bovenste huidlaag (dermis) gekrast. Er worden kleine ‘strokes’ gezet, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Bij Permanent Beauty combineren we microblading altijd met shading voor een nog mooier effect. Microblading is minder geschikt voor de rijpere huid en een heel vette huid. De hairstrokes zullen dan minder goed blijven zitten. In dit geval is poedertechniek een fraai alternatief.

Bij de behandeling is na ongeveer 6 weken een nabehandeling nodig om eventuele imperfecties te vervolmaken. Deze nabehandeling is inbegrepen in de prijs.

Mijn werk