Verwijderen van permanente make-up (pmu removal)

Bij Permanent Beauty hebben wij nu dé oplossing voor het verwijderen van slecht geplaatste permanente make-up.

Veilig en effectief 
Bij deze techniek wordt het kapsel van het pigment door middel van een of meerdere vloeistoffen die met met de permanente make-up machine in de huid word(en) gebracht kapot gemaakt waardoor het door het lichaam makkelijker kan worden afgestoten (door de huid en het lymfestelsel). Deze De vloeistoffen hebben een hoge PH-waarde zijn daardoor niet agressief voor de huid. De methode is veiliger en effectiever dan welke andere methode dan ook. 

Meerdere behandelingen nodig
Een tatoeage zit in de huid en het is niet zo dat ik wonderen kan verrichten. Hoewel de behandeling(en) zeer effectief zijn, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig om de make-up zo te vervagen dat deze gecorrigeerd kan worden. Dit is overigens ook zo wanneer u uw permanente make-up zou laten weglaseren, daar zijn over het algemeen ook meerdere behandelingen voor nodig. 

Boek een adviesgesprek
Twijfelt u of het verwijderen van uw permanente make-up mogelijk is. Boek een vrijblijvend adviesgesprek. Ik kan dan het te behandelen gebied beoordelen en inschatten hoeveel behandelingen nodig zijn om uw permanente make-up te corrigeren. 

 

Voorbeeld van te donkere, vergrijsde wenkbrauwen

voor behandeling
na 1 sessie
Na 1e sessie
Click Here
Previous
Next

Dit is een voorbeeld van wenkbrauwen die in eerste instantie te donker zijn gezet, die niet gelijkmatig gepigmenteerd zijn en waarvan de vorm voor de klant niet naar wens is. Deze dame is momenteel onder behandeling. Als het klaar is zal ik de na-foto’s hier plaatsen. 

Blijf niet lopen met make-up waar u niet gelukkig van wordt!