Lippen

Video afspelen

Lippigmentatie

Waarom zou je je lippen laten pigmenteren? Soms is het zo dat de natuurlijke kleur van de lippen als je ouder wordt lichter wordt en je bijna kleurloze lippen hebt. In dat geval kun je de kleur weer terugbrengen in de lippen en evt. imperfecties (bijvoorbeeld van de contour van de mond) corrigeren. Bij permanente lipliner wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren.  Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan je lippen toe te voegen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.

Of kies jij voor een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!

Mijn werk