Klantervaringen 

Ik vind het belangrijk te weten hoe mijn klanten hun behandeling door mij hebben ervaren. Ik vraag ze dus altijd om een review achter te laten op Google zodat mijn toekomstige klanten weloverwogen kunnen kiezen voor een praktijk die bij hen past. Want ik ben van mening dat er een klik moet zijn als je zo’n ingrijpende behandeling laat doen. Hieronder vindt u de klantervaringen die ik inmiddels heb mogen ontvangen en ik ben er best trots op wat iedereen heeft geschreven. Klanten komen ook terug om een andere behandeling te laten doen dus dat geeft vertrouwen lijkt mij. 

Ik kan mij echter ook voorstellen dat u twijfelt of gewoon nog vragen heeft. In dat geval is een vrijblijvend advies gesprek een goed idee. U kunt ook een adviesgesprek online boeken. 

Inspiratie

Microblading

ook wel hairstrokes genoemd, wordt gebruikt om de wenkbrauwen met dunne lijntjes voller te doen lijken. Het is een vorm van tattoage

€295

Eyeliner

Altjd een perfecte eyeliner? Het is mogelijk met permanente make-up. Nooit meer zelf tekenen en er altijd uitgeslapen uit zien. Doen!

Vanaf €136

Powderbrows

Wenkbrauwen gezet met poedertechniek lijken op de wenkbrauwen die u zelf tekent. Voordeel, het zit altijd goed. Het loopt niet uit, de vorm is perfect.

Vanaf €295