Botox - Prophilo - PRP- Ooglidcorrectie

Botox - Prophilo - PRP en Ooglidcorrectie door MOOI'R Clinics

Leuk nieuws! Mooi’r clinics komt vanaf vanaf 10 februari 2024 2x per maand op zaterdag om cosmetische behandelingen uit te voeren bij Permanent Beauty in Hoofddorp. Ook ooglidcorrecties behoren tot de mogelijkheden. De specialisten van Mooi’r clinics zijn BIG-geregistreerde artsen werkzaam in de Plastische chirurgie

Wil jij iets laten doen aan hangende je mondhoeken, een fronsrimpel, kraaienpootjes of een andere behandeling? Je bent bij deze artsen aan het juiste adres! Boeken kan online via onderstaande knop. De afspraak zal een half uur in beslag nemen waarin een intake plaatsvindt en de daadwerkelijke behandeling. In februari krijg je 15% korting op enkele behandelingen en 20% op combinatiebehandelingen

cosmetische behandelingen Hoofddorp

Wat is Botox

Botox is een merknaam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de Clostridium Botulinum bacterie. Dit eiwit wordt in de medische sector voor verschillende doeleinden gebruikt.

Een Botox injectie zorgt voor een tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing van de spier, waardoor deze verzwakt. Hierdoor vermindert de plooivorming in de huid en verdwijnen de horizontale lijnen in het voorhoofd, de kraaienpootjes en de frons tussen de wenkbrauwen.

 Waar wordt Botox voor gebruikt?

Overactieve gelaatsspieren veroorzaken rimpels en plooien in de huid en geven u een vermoeid uiterlijk. Behandeling met Botox maakt deze aangedane huid weer ontspannen en mooi glad. In de spiegel zult u een jongere versie van uzelf zien.

Behandeling van de gelaatsspieren met Botox heeft daarnaast een bijzonder gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine.

Wat is Profhilo

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling. Door kleine injecties met 100% hyaluronzuur wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit herstel de kwaliteit van de huid zichtbaar. Vaak gekozen plekken zijn het gelaat, de hals, de decolleté, bovenarmen en de handen.

Profhilo bevat de werkzame stof hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof verspreid zich onder de huid en kan hierdoor makkelijk worden opgenomen. Het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen door de huid. Deze stoffen worden steeds minder aangemaakt door ons lichaam naar mate we ouder worden, waardoor onze huid verslapt. Door de aanmaak van elastine en collageen te stimuleren met Profhilo wordt de huid steviger gehydrateerd en de huidstructuur verbeterd op de lange termijn.

Voor het optimale resultaat raden wij aan om een tweede behandeling na ongeveer 4 weken te ondergaan.

Voor blijvend goed resultaat kan elke 6-12 maanden een herhaal behandeling plaatsvinden.
Deze behandeling kan op meerdere gebieden tegelijk worden toegepast en kan worden gecombineerd met andere injectable behandelingen, zoals fillers of botox.

Prophilo Hoofddorp
PRP Hoofddorp MOOI'R bij Permanent Beauty Hoofddorp

Wat is Platelet Rich Plasma (PRP)

De behandeling met Platelet Rich Plasma (PRP) oftewel bloedplaatjes rijk plasma, bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze stoffen spelen een belangrijke rol bij het herstellen van het lichaam.

Wanneer PRP in de huid wordt geïnjecteerd zal het de aanmaak van elastine en collageen stimuleren. Hierdoor werkt PRP verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende, strakkere huid krijgt.

– Gladdere en stevigere huid

– Geschikt voor o.a. gelaat, decolleté en handrug

– 100% verkregen uit uw eigen bloed

– Snelle en veilige behandeling

– Laat geen littekens achter

– Effect na 2 á 3 behandeling houdt ca 1 jaar aan

Ooglidcorrectie

Ervaart u een druk op de ogen? Een ooglidcorrectie vermindert deze druk en geeft u weer een fris en jong uiterlijk. Ook is het aanbrengen van make-up weer goed mogelijk.

Heeft u last van wallen onder de ogen die u een vermoeid uiterlijk geven of het aanbrengen van make-up lastig maken? Een correctie van de onderoogleden geeft u weer een fris en jong uiterlijk.

Bij voldoende interesse zullen we dit ook gaan aanbieden in de salon. Laat ons weten als je dit zou willen

ooglidcorrectie bij Permanent Beauty Hoofddorp