Fillers - Botox - Ooglidcorrectie

Fillers - Botox - Ooglidcorrectie door dokter Pieter Hupkens

Leuk nieuws! Dokter Pieter Hupkens, Plastisch Chirurg, komt vanaf februari 2022 iedere maand een zondag naar Hoofddorp om bij mijn klanten Fillers en/of Botox behandelingen uit te voeren en indien gewenst ooglidcorrecties. Dr. Hupkens heeft zich na zijn opleiding tot algemeen chirurg gespecialiseerd tot plastisch chirurg aan het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud UMC in Nijmegen. Hier heeft hij zich ook verder bekwaamd in de cosmetische en esthetische chirurgie.

Op zondag 3 april 2022 zal de eerste dag zijn dat dokter Hupkens in mijn Salon behandelingen zal doen. Wil jij iets laten doen aan hangende je mondhoeken, een fronsrimpel, kraaienpootjes of een andere botox/filler behandeling? Je bent bij deze arts aan het juiste adres! Stuur mij een whatsapp of bel mij als je iets wilt laten doen. De afspraak zal een half uur in beslag nemen waarin een intake plaatsvindt en de daadwerkelijke behandeling.

Afspraak maken?

Bel mij of stuur een whatsapp. 

 

Wat is Botox

Botox is een merknaam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de Clostridium Botulinum bacterie. Dit eiwit wordt in de medische sector voor verschillende doeleinden gebruikt.

Een Botox injectie zorgt voor een tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing van de spier, waardoor deze verzwakt. Hierdoor vermindert de plooivorming in de huid en verdwijnen de horizontale lijnen in het voorhoofd, de kraaienpootjes en de frons tussen de wenkbrauwen.

 Waar wordt Botox voor gebruikt?

Overactieve gelaatsspieren veroorzaken rimpels en plooien in de huid en geven u een vermoeid uiterlijk. Behandeling met Botox maakt deze aangedane huid weer ontspannen en mooi glad. In de spiegel zult u een jongere versie van uzelf zien.

Behandeling van de gelaatsspieren met Botox heeft daarnaast een bijzonder gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine.

Wat zijn fillers

Heeft u last van rimpels en plooien in uw huid, zoals voorhoofdsrimpels of wallen onder de ogen? Behandeling met Restylane injecties maakt de verouderde huid weer mooi, jong en glad. Het resultaat met fillers is direct zichtbaar.

Dokter Hupkens werkt met Restylane fillers. Deze kunnen op verschillende plaatsen in waar het verouderingsproces zichtbaar wordt zoals voorhoofdsrimpels, wallen onder de ogen, een plooi aan beide zijden tussen neus en bovenlip, lijntjes rondom de mond en op de wangen, een onregelmatige kaaklijn en kinplooien.

Behandeling met Restylane injecties maakt deze verouderde huid weer mooi, jong en glad. In de spiegel zult u een jongere versie van uzelf zien.

Waarom Restylane? Restylane blijft langer in de huid aanwezig, u heeft er dus langer plezier van dan goedkopere fillers.

Ooglidcorrectie

Ervaart u een druk op de ogen? Een ooglidcorrectie vermindert deze druk en geeft u weer een fris en jong uiterlijk. Ook is het aanbrengen van make-up weer goed mogelijk.

Heeft u last van wallen onder de ogen die u een vermoeid uiterlijk geven of het aanbrengen van make-up lastig maken? Een correctie van de onderoogleden geeft u weer een fris en jong uiterlijk.

Wat zijn de kosten?

Botox
  •  1 zone €150
  • 2 zones €250
  • 3 zones €350
Fillers
  • Restylane 1ml €250
  • Restylane 2 zones 2x€200
  • Saypha 1ml €200
Ooglidcorrectie

Tijdens het intakegesprek wordt met u besproken wat de mogelijkheden zijn en wat dat zou gaan kosten. De behandeling kan evt. een maand later plaatsvinden in Hoofddorp

Afspraak maken?

Bel mij of stuur een whatsapp.