Eyeliner

eyeliner permanentemakeuphoofddorp

Eyeliner

Iedere dag een perfecte eyeliner, wie wil dat nou niet. Geen doorgelopen make-up na een regenbui of als u zweet bij het sporten? Of wat dacht je ervan als je last hebt van wat overhangende oogleden. Dan blijft je eyeliner nooit lekker zitten en heb je altijd vegen. Maar een permanente eyeliner verhelpt dat euvel en dat kan ook voor u.
Eyeliner kan op het boven ooglid, het onder ooglid of beiden. Voor de behandeling gebruiken we vaak een zwarte kleur maar dit kan natuurlijk ook in andere kleuren (grijs, blauw, bruin, etc.). Er wordt ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de ogen een intensere blik.

Bij de behandeling is na ongeveer 6 tot 8 weken een nabehandeling nodig om ervoor te zorgen dat eventuele imperfecties worden opgelost.

 

Mijn werk

Twijfelt u nog over permanente make-up?

Ik kan mij heel goed voorstellen dat u twijfelt over permanente make-up, het is immers een (semi)permanente make-up, een vorm van cosmetische tatoeage. Als u twijfelt is het verstandig een vrijblijvend adviesgesprek te boeken. Dan kunt u uw vragen aan mij stellen en zal ik u vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat.