corona

Onze dienstverlening tijdens

Omdat het aantal Coronabesmettingen toeneemt willen wij u vragen voordat u komt thuis heel zorgvuldig uw handen te wassen en te desinfecteren met een gel. Bij Permanent Beauty zullen wij alles in het werk stellen om u als klant zo veilig mogelijk te behandelen. Dit betekent dat zowel u als ik een mondkapje dragen, dat er ruim tijd zit tussen twee verschillende behandelingen, dat de praktijk tussendoor gelucht wordt en dat alle oppervlakken die zijn aangeraakt schoongemaakt worden voordat de volgende klant binnen komt. Verder houden wij de normale hygiëneregels aan die normaal al streng zijn. Permanent Beauty is door de GGD gecertificeerd en staat vermeld in het register voor veilig tatoeëren. U kunt onze certificering terugvinden door op onderstaande knop te klikken.

corona protocol Permanent Beauty

Inspiration

Microblading

also called hairstrokes, is used to make the eyebrows appear fuller with thin lines. It is a form of tattoo

€275

Eyeliner

Always a perfect eyeliner? It is possible with permanent make-up. Never draw yourself again and always look sleepy. Do it!

From €155

Powderbrows

Eyebrows set with powder technique resemble the eyebrows you draw yourself. Advantage, it's always right. It does not sprout, the shape is perfect.

From €275