Contact

Any questions?

Of course you can reach us directly via Whatsapp and Messenger!

petra timmerman permanent beauty

Frequently Asked Questions?

Permanente make-up is een make-up die de ogen, lippen of wenkbrauwen op een permanente manier pigmenteert. Hierdoor kun je alleen de schoonheid aanvullen, maar ook onvolkomenheden maskeren. Permanente make-up gaat gemiddeld tot 3 jaar mee. Het pigment komt onder de huid. Zelfs bij goede verzorging van dit gebied zal de kleurstof samen met de opperhuid exfoliëren (vernieuwen). Als we de make-up niet fixeren, vervaagt het mooie effect helaas. Daarom raden we af om je make-up te doen tegen een lagere prijs (social deal of groupon). Permanente make-up specialist is een vak. Als je mooie permanente make-up wilt ga dan niet voor het goedkoopste alternatief. Dit kan je duur komen te staan. 

Wake-up with make-up, ook voor jou!

  • Kun jij je ook geen dag voorstellen zonder make-up?
  • Wil je van je ochtendspits één blik in de spiegel maken?
  • Wil je er altijd en overal perfect, fris en uiterlijk?

Dan is permanente make-up voor jou de perfecte oplossing!

Kom niet naar de behandeling als u ziek of verkouden bent – het lichaam maakt dan antistoffen aan en het resultaat kan verre van verwacht zijn. Bel ons, in uw belang stellen we het bezoek uit naar een andere datum (als ik een mogelijkheid en vrije data heb)

Procedures worden niet uitgevoerd bij vrouwen tijdens de zwangerschap en de voedingsperiode en bij instabiele diabetes (indien gestabiliseerd, neem contact met mij op, ik bepaal de procedure op basis van een nader gesprek)

Wij voeren geen behandelingen uit bij ontstekingen in het gepigmenteerde gebied, huidziektes, actieve herpes, acne-gevoelige – er wordt geen make-up behandelingen bij mensen die lijden aan psoriasis en onbehandelde psoriasis

Wij pigmenteren geen lijntjes op het ooglid tijdens het gebruik van wimperserums Ze voeden het haar door een sterke bloedtoevoer naar het haarzakje, waardoor de bloedvaten verwijd word en er een risico bestaat op het uitlopen van pigment.

Als u medicijnen gebruikt, bijvoorbeeld die  bloedverdunnende effecten hebben (zelfs medicijnen zoals aspirine en ibuprofen).

Gebruik de dag voor de ingreep geen alcohol en drugs 

BELANIJK: – houd ons geen informatie over contra-indicaties achter, als u wilt dat het resultaat van de PMU mooi wordt

Permanent makeup is a form of cosmetic tattooing. The pigment is put in the top layer of the skin so that it fades slowly over time. Eyeliners are often permanent after about 4 treatments.

Yes, Permanent Beauty is certified by the GGD. 

Yes, if you search for us in google you will come across Permanent Beauty and you can read all our reviews. You will also find some reviews on our facebook page, but most of the reviews are on google.

klik hier om online uw afspraak te boeken

Are you unable to book online? You can also call us or send us a whatsapp

Dat is een vervelende situatie voor mij als ondernemer want ik heb dan tijd gereserveerd voor de behandeling. In dat geval zul je van mij een no-show rekening ontvangen van 50% van het bedrag van de behandeling. Net als bij de tandarts of als de dokter moet je je afspraak op tijd afzeggen. Dus kun je onverhoopt niet komen, zeg je afspraak dan op tijd (maximaal 48 uur van tevoren af).

Any questions?

Volg ons op social media!