corona

Onze dienstverlening tijdens

Vanaf 11 mei 2020 mag de praktijk weer open zijn. Hoewel de regelgeving mondkapjes niet verplicht stelt zullen wij alles in het werk stellen om de klant zo veilig mogelijk te behandelen. Dit betekent dat er ruim tijd zit tussen twee verschillende behandelingen. Wij luchten de praktijk tussendoor en zullen alle oppervlakken die zijn aangeraakt schoonmaken voordat de volgende klant binnen komt. Verder houden wij de normale hygiëneregels aan die normaal al streng zijn. Permanent Beauty is door de GGD gecertificeerd en staat vermeld in het register voor veilig tatoeëren. U kunt onze certificering terugvinden door op onderstaande knop te klikken.

corona protocol Permanent Beauty

Inspiratie

Microblading

ook wel hairstrokes genoemd, wordt gebruikt om de wenkbrauwen met dunne lijntjes voller te doen lijken. Het is een vorm van tattoage

€275

Eyeliner

Altjd een perfecte eyeliner? Het is mogelijk met permanente make-up. Nooit meer zelf tekenen en er altijd uitgeslapen uit zien. Doen!

Vanaf €155

Powderbrows

Wenkbrauwen gezet met poedertechniek lijken op de wenkbrauwen die u zelf tekent. Voordeel, het zit altijd goed. Het loopt niet uit, de vorm is perfect.

Vanaf €275