Contact

Vragen?

Uiteraard kunt u ons rechtstreek bereiken via Whatsapp en Messenger!

petra timmerman permanent beauty

Veel gestelde vragen?

Permanente make-up is een make-up die de ogen, lippen of wenkbrauwen op een permanente manier pigmenteert. Hierdoor kun je alleen de schoonheid aanvullen, maar ook onvolkomenheden maskeren. Permanente make-up gaat gemiddeld tot 3 jaar mee. Het pigment komt onder de huid. Zelfs bij goede verzorging van dit gebied zal de kleurstof samen met de opperhuid exfoliëren (vernieuwen). Als we de make-up niet fixeren, vervaagt het mooie effect helaas. Daarom raden we af om je make-up te doen tegen een lagere prijs (social deal of groupon). Permanente make-up specialist is een vak. Als je mooie permanente make-up wilt ga dan niet voor het goedkoopste alternatief. Dit kan je duur komen te staan. 

Wake-up with make-up, ook voor jou!

  • Kun jij je ook geen dag voorstellen zonder make-up?
  • Wil je van je ochtendspits één blik in de spiegel maken?
  • Wil je er altijd en overal perfect, fris en uiterlijk?

Dan is permanente make-up voor jou de perfecte oplossing!

Kom niet naar de behandeling als u ziek of verkouden bent – het lichaam maakt dan antistoffen aan en het resultaat kan verre van verwacht zijn. Bel ons, in uw belang stellen we het bezoek uit naar een andere datum (als ik een mogelijkheid en vrije data heb)

Procedures worden niet uitgevoerd bij vrouwen tijdens de zwangerschap en de voedingsperiode en bij instabiele diabetes (indien gestabiliseerd, neem contact met mij op, ik bepaal de procedure op basis van een nader gesprek)

Wij voeren geen behandelingen uit bij ontstekingen in het gepigmenteerde gebied, huidziektes, actieve herpes, acne-gevoelige – er wordt geen make-up behandelingen bij mensen die lijden aan psoriasis en onbehandelde psoriasis

Wij pigmenteren geen lijntjes op het ooglid tijdens het gebruik van wimperserums Ze voeden het haar door een sterke bloedtoevoer naar het haarzakje, waardoor de bloedvaten verwijd word en er een risico bestaat op het uitlopen van pigment.

Als u medicijnen gebruikt, bijvoorbeeld die  bloedverdunnende effecten hebben (zelfs medicijnen zoals aspirine en ibuprofen).

Gebruik de dag voor de ingreep geen alcohol en drugs 

BELANIJK: – houd ons geen informatie over contra-indicaties achter, als u wilt dat het resultaat van de PMU mooi wordt

Permanente make-up is een vorm van cosmetische tatoeage. Het pigment wordt in de bovenste huidlaag gezet waardoor deze na verloop van tijd langzaam vervaagd. Eyeliners zijn vaak wel permanent na ongeveer 4 behandelingen.

Jazeker, Permanent Beauty is gecertificeerd door de GGD. 

Jazeker, als u ons in google zoekt komt u Permanent Beauty tegen en kunt u al onze reviews lezen. Ook op onze facebookpagina vind u enkele reviews maar de meeste reviews staan op google.

klik hier om online uw afspraak te boeken

Lukt het online boeken niet? U kunt ook ons bellen of een whatsapp sturen

Dat is een vervelende situatie voor mij als ondernemer want ik heb dan tijd gereserveerd voor de behandeling. In dat geval zul je van mij een no-show rekening ontvangen van 50% van het bedrag van de behandeling. Net als bij de tandarts of als de dokter moet je je afspraak op tijd afzeggen. Dus kun je onverhoopt niet komen, zeg je afspraak dan op tijd (maximaal 48 uur van tevoren af).

Vragen?

Volg ons op social media!