Contact

Vragen?

Uiteraard kunt u ons rechtstreek bereiken via Whatsapp en Messenger!

petra timmerman permanent beauty

Veel gestelde vragen?

Met Microblading worden haartjes tussen de eigen wenkbrauwhaartjes geplaatst. De haartjes worden in de huid gekrast met pigment. Bij powderbrows wordt de huid onder de wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook heel mooi als je geen eigen wenkbrauwhaartjes meer hebt.

Powderbrows blijven iets langer zitten dan microblading. Powderbrows kan op elke huid, Microblading niet op een rijpere of vette huid.

Dat valt mee! Met een verdovende zalf zijn de wenkbrauwen, de oogleden en lippen heel goed te verdoven. De zalf kunt u aan uw huisarts vragen. Informeert u bij ons hoe dit in zijn werk gaat.

Permanente make-up is een vorm van cosmetische tatoeage. Het pigment wordt in de bovenste huidlaag gezet waardoor deze na verloop van tijd langzaam vervaagd. Eyeliners zijn vaak wel permanent na ongeveer 4 behandelingen.

Jazeker, Permanent Beauty is gecertificeerd door de GGD. 

Jazeker, als u ons in google zoekt komt u Permanent Beauty tegen en kunt u al onze reviews lezen. Ook op onze facebookpagina vind u enkele reviews maar de meeste reviews staan op google.

klik hier om online uw afspraak te boeken

Lukt het online boeken niet? U kunt ook ons bellen of een whatsapp sturen

Dat is een vervelende situatie voor mij als ondernemer want ik heb dan tijd gereserveerd voor de behandeling. In dat geval zul je van mij een no-show rekening ontvangen van €75. Net als bij de tandarts of als de dokter moet je je afspraak op tijd opzeggen. Dus kun je onverhoopt niet komen, zeg je afspraak dan op tijd (minimaal 24 uur van tevoren af).

Vragen?

Volg ons op social media!