Over Permanent Beauty

petra timmerman permanent beauty

Petra Timmerman

Eigenaresse Permanent Beauty

Mijn naam is Petra Timmerman, na jaren als secretaresse en managementassistent te hebben gewerkt, ben ik op 10 augustus 2019 (opnieuw) gestart met het zetten van permanente make-up in mijn praktijk in Hoofddorp. Het 1-op-1 contact met klanten is wat ik op kantoor heb gemist.

 Mijn achtergrond

Ruim 20 jaar geleden is het dat ik met Permanente Make-up in aanraking kwam. Ik heb een litteken in mijn wenkbrauw en had teveel geëpileerd, waardoor ik nog maar heel dunne wenkbrauwen had. Permanente make-up was in opmars dus besloot ik het te doen. Omdat ik mij niet iedere dag uitgebreid opmaak maar er wel goed uit wil zien, is het voor mij ideaal. De permanente make-up is nooit meer weg gegaan. Ik ga trouw iedere 1,5 a 2 jaar terug om mijn permanente make-up (PMU) bij te laten werken. Ik heb zelf microblading (wenkbrauwen) en een designer eyeliner boven. Dit is een dikke eyeliner van 2 a 3 mm.
Deze goede ervaring was ook de aanzet om zelf een opleiding te gaan volgen en in mijn praktijk in Maasland behandelingen te gaan doen. Omdat ik kinderen kreeg ben ik gestopt met mijn praktijk maar…… het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu, na jaren als directie-secretaresse te hebben gewerkt is het moment gekomen dat ik mijn vak weer ga oppakken. Ik ben nu bezig mijn kennis en vaardigheden op te frissen. Ik ben inmiddels getraind door een van de beste PMU-masters in Nederland en heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Fijn om mijn klanten (weer) mooie wenkbrauwen of een eyeliner te kunnen geven. Mensen die het puur voor het gemak doen of voor mensen die moeite hebben hun make-up zelf te doen. De vorm van de wenkbrauw aanpassen of teveel geëpileerde wenkbrauwen weer goed in model te brengen. Goede wenkbrauwen geven uw gezicht een mooie krachtige uitstraling. Permanente make-up werkt voor (bijna) iedereen. Zo is het voor mensen die door een auto immuun ziekte als Alopecia of door kanker hun haar (deels) verliezen fijn om door middel van permanente make-up toch wenkbrauwen te kunnen hebben.