Foto's

217663985_555704835795729_1482711565431609906_n

Iets over foto's

Door Petra Timmerman

Op deze pagina deel ik met regelmaat foto’s van klanten, uiteraard met hun medeweten. Foto’s zijn heel belangrijk om het werk van de PMU-specialist te zien en te bepalen of wat je ziet je aanspreekt. Meestal maak ik close-up foto’s van wenkbrauwen, eyeliners of lippen maar soms is een totaalplaatje ook heel leuk om te zien en als het mag dan plaats ik de foto’s op mijn website en op sociale media. Kijk maar eens rond en wellicht helpt het u om uw keuze op mij te laten vallen als uw PMU specialiste. 

Wat ook heel belangrijk is bij uw keuze zijn de reviews die een PMU-salon heeft. Wilt u mijn reviews zien? Zoek dan in google naar permanent beauty en dan zie je mijn bedrijf vanzelf verschijnen en kun je de reviews lezen die ik in de loop der jaren van mijn klanten heb gekregen. 

Goed onderzoek vooraf voorkomt teleurstellingen. 

 

Twijfelt u nog over permanente make-up?

Boek dan een vrijblijvend (en gratis) adviesgesprek in van een half uur zodat u uw vragen aan mij kunt stellen en ik u kan vertellen over de behandeling en hoe alles in zijn werk gaat. Over de kleurkeuze, de keuze van een model en noem verder maar op.